مقالات چای

شرایط نگهداری چای سیاه به چه صورت است.

بیشتر چای  ها بهتر است در یک مکان سرد و تاریک در یک ظرف خشک و مقاوم به نفوذ هوا نگهداری شود. گرما و نور خورشید می تواند موجب شکسته شدن مواد شیمیایی موجود در چای شود و کیفیت عطر و طعم آن را کاهش دهد. بنابراین، مواد شیمیایی که طعم منحصر به فرد خود را به چای می دهند فرار هستند و در مجاورت هوا به آرامی فرار می کنند و شکسته می شوند. رطوبت باعث می شود که چای سبز شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × پنج =